Klasiskais ar liellopa gaļu
|| 300 g
Uzticams veids, kā remdēt izsalkumu – vienkārši klasiskais liellopa burgers, kas nekad neliks vilties.
Burgera maizīte, sulīga liellopa kotlete, gurķu-sinepju salāti, BBQ un ķiploku mērces – ideāla kombinācija perfektai garšai.
Neļauj izsalkumam nomākt savu ikdienu – apēd klasisko liellopa burgeri!
Sastāvs: burgeru maize, liellopa gaļas kotlete, siers, sinepju-gurķu salāti, ķiploku mērce, BBQ mērce.
Uzturvērtība uz 100g produkta: tauki 13.8 g, tostarp piesātinātās taukskābes 5.1 g, ogļhidrāti 23.6 g, tostarp cukuri 6.7 g, šķiedrvielas 1.6 g, olbaltumvielas 11.5 g, sāls 1.2 g
Enerģētiskā vērtība: 1125 kJ/ 269 kcal
Alergēni: kvieši (t.s. lipeklis), soja, sinepes, piens (t.s. laktoze), olas, sulfīti.
Sastāvdaļas
Burgeru maize(KVIEŠU milti, ūdens, cukurs, rapšu eļļa, raugs, sāls, emulgators (E472e), konservants (E282), antioksidants (E300)), liellopa gaļas kotlete (liellopu gaļa(85%), liellopu tauki, teksturēts SOJAS olbaltumvielas, dekstroze, KVIEŠU LIPEKLIS, KVIEŠU milti (ar kalcija karbonātu, dzelzi, niacīnu, tiamīnu), sāls, stabilizators (E451), OLU baltuma pulveris, sīpolu pulveris, rauga ekstrakts, aromatizētājs), gurķu sinepju salāti (gurķi 41%, SINEPES 27% (ūdens, SINEPJU sēklas, cukurs, skābuma regulētājs (E260), sāls, garšvielas), cukurs, ūdens, sīpoli, modificēta kukurūzas ciete, paprika, sāls, spirta etiķis, SINEPJU sēklas 0,6%, konservanti (E202, E211),siers ( PIENS, sāls, cietinātājs (E509), pienskābes baktēriju ieraugs, ferments, krāsviela (E160e), BBQ mērce ( tomātu biezenis, spirta etiķis, cukurs, melase, ūdens, sāls, garšvielas, modificēta ciete, biezinātājs (E415), ķiploki, konservants (E202), dūmu aromāts, dabīgs aromartizētājs), ķiploku mērce (ūdens, rapšu eļļa (30%), cukurs, spirta etiķis, ķiploki (4%), modificēta kukurūzas ciete, OLU dzeltenums, dabīgs ķiploku aromatizētājs, maurloki (0.7%), sāls, konservants (E202), SINEPJU sēklas, biezinātājs (E415), dabīgs aromatizētājs, skābuma regulētājs (E330), antioksidanti (E385), garšvielas).
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.