Kafijo un laimē ceļojumu uz Kolumbiju!

1. oktobrī pasaulē atzīmē Starptautisko kafijas dienu, bet mēs, “Narvesen”, to vēlamies sākt svinēt tagad un līdz pat novembrim, tāpēc izziņojam lielo kafijas loteriju, kuras galvenā balva ir ceļojums divām personām uz kafijas lielvalsti Kolumbiju!

Kafija ir viens no mūsu populārākajiem produktiem, kuru mīl gan tie, kas dodas ikdienas skrējienā, gan tie, kas lēnā pastaigā bauda brīvo laiku. “Narvesen” kafijai ir izcila garša, tās pamatā ir īpašo espreso maisījums no ekoloģiski audzētām, 100% Arabica pupiņām, kuras, svaigi grauzdētas, mērojušas ceļu no Nikaragvas, Hondurasas, Brazīlijas un Kolumbijas.

“Narvesen” kafijas loterija norisināsies no 15.09.2024. līdz 10.11.2024., un galvenais laimests – ceļojums divām personām uz Kolumbiju – tiks izlozēts 11.11.2024. Balvu fondā ir arī citas vērtīgas balvas – katru nedēļu Tev ir iespēja laimēt kafijas krūzes un “Narvesen” kuponus kafijas baudīšanai bez maksas.

Lai piedalītos izlozē, iegādājies jebkuru karsto dzērienu jebkurā “Narvesen” tirdzniecības vietā visā Latvijā un reģistrē čeku www.loterijas.lv. Laimesta ieguvēji par balvu saņemšanu tiks informēti personīgi.

Loterijas atļaujas numurs Nr. 8271.

Plašāk par loterijas noteikumiem lasi  www.loterijas.lv

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin