Labo salātu labā cena!

Labs ēdiens par vēl labāku cenu vislabākajiem cilvēkiem! Papildini savu maltīti ar augstvērtīgajiem “Good Food” salātiem par īpaši labu cenu – 4,29 eiro!

Sabalansēti, ērti baudāmi un ļoti gardi – tas viss raksturo “Narvesen” privātās preču zīmes produktu līnijas “Good Food” salātus. Šāda maltīte ne tikai remdēs izsalkumu, bet arī uzmundrinās visas dienas garumā, pateicoties rūpīgi izraudzītajām sastāvdaļām, kas ir veselīga uztura pamatā.

Īpašajā akcijas piedāvājumā ietilpst lēcu salāti ar humosu un sieru, pikantie tunča salāti ar pupiņām un vistas filejas salāti ar kvinoju un ķirbi. Atgādinām, ka uz salātu iepakojuma atradīsi “Nutri-Score” marķējumu, kas palīdz ātri un vienkārši novērtēt pārtikas produktu uzturvielu vērtību un salīdzināt dažādus vienas kategorijas produktus, lai izvēlētos veselīgāko.“Nutri-Score” marķējuma sistēmā ir piecas krāsas: no tumši zaļas līdz tumši sarkanai. Ja produkta marķējums ir “A” zaļā krāsā, tas nozīmē, ka produkts ir ieteicamākā izvēle ikdienā, bet “E” sarkanā krāsā norāda, ka produkts satur mazāk vērtīgo uzturvielu un uzturā būtu jāiekļauj retāk.

“Good food” salātu maltīte lieliski noderēs tiem, kas vēlas apzināti lietot sabalansētu uzturu, bet ikdienas steigā neatliek laika sagatavot šādu maltīti paša spēkiem.

“Good food” – par veselīgām un pilnvērtīgām maltītēm!

Akcijas periods: 14.09.2024. – 09.11.2024. Regulārā cena 4,99 eiro. Piedāvājums pieejams visos “Narvesen” veikalos, izņemot VAS “Starptautiskā lidosta Rīga” un “Arēna Rīga”.

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin